Follow me, i will follow u

SAHABAT SAHABAT KU

Sunday, June 10, 2012

Final report. . . u make me frust !

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera

Ni la masaalah aku . .  tabiat aku yang tak pernah berubah dan sukar untuk dikikis dari dalam diri dan jiwa aku ne.. Sikap malas dan menangguhkan kerja. .cuba bayangkan , tahap kemalasan aku ne sehingga tahap aku malas nak makan? boleh bayangkan tak?

Dari dulu. . bukan nak berubah, tapi semakin menjadi-jadi. .  nak berdikari susah la ne kan. .  but trust me , bila aku tinggal jauh dari family ini sedikit sebanyak mematangkan diri dan mengajar aku untuk lebih berdikari... 

Aku dari dulu malas sangat nak buat assignment, ,  buat pun last minit jugak. .  ellehh korang pun mesti camtu kan, jangan tak tahu idea akan mencurah curah apa bila dalam keadaan terdesak menyiapkan sesuatu kerja..

Sekarang aku masih terkial-kial menyiapkan Final report aku. .  sebenarnya ada banyak lagi benda yang aku kena buat. . so aku hanya ada masa lebih kurang sebulan lagi , aku harap aku dapat siapkan dengan secepat yang mungkin... Tak siap tak boleh mendaftar ke semester yang seterusnya. :(

Takpa, mulai esok aku akan melakukan perubahan drastik. .  soalnya , Mampu ka aku?


Terima kasih kerana sudi membaca

1 comment:

hibari ace said...

haha.
bile malas ni ada baiknye ade buruknye.

PING BUSUK RSS FEED