Follow me, i will follow u

SAHABAT SAHABAT KU

Tuesday, June 5, 2012

Aku suka tengok awek pandai main gitar

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera





 sekadar gambar hiasan

Entah kenapa aku suka tengok awek yang pandai main gitar. .  why? tell me why?
kenapa aku tertarik? maybe sebab aku pun suka bermain gitar? 

Siyes , aku rasa cute lah. .  hehe..  walaupun gitar ne lebih sinonim kepada kaum adam, tetapi kalau aku tengok. .  fuhh ..  terpikat der. .  Jatuh sinta terus sa...

Yela.  bagi aku awek yang pandai bermain gitar ne nampak cool, dan kalau dah pandai bermain gitar tu tentulah dia pun pandai menyanyi kan. .  ye tak?



sekadar gambar hiasan

Ditambah pulak kelebihan bermain gitar yang dah campion dan boleh goreng gitar sampai hangus dan segala tali2 gitar pun berasap. .  ala. . hebat bermain lead gitar lah. Meletup der. . .   

p/s : Apa perasaan korang bila awek korang pandai bermain gitar mengalahkan korang? tak rasa tercabar ka? HAHA

Terima kasih kerana sudi membaca

3 comments:

San San said...

amoyyy.. kitorang juga suka tengok awek yang pandai main gitar.. like like

Prince Ri_AN said...

hehe. . ye ka san san? kenapa? sama lahh. . like like hehe

Koyochan said...

ehem2.. haha..~

PING BUSUK RSS FEED