Follow me, i will follow u

SAHABAT SAHABAT KU

Thursday, June 7, 2012

Binatang apa yg korang fobia sangat?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera


Korang tentu ada fobia dengan haiwan kan? ne terutamanya serangga. Banyak yang tak suka. Ada yang tak suka labah2, tikus, cicak, cacing dan sebagainya. Tapi aku bukan nak citer sal tu. 

Aku sebenarnya fobia sangat denga ular ne. Entah kenapa, Maybe sebab aku takut plus geli dan adeeeii mcam2 lagi. Jangankan nak sentuh, pandang pun aku tak sudi. Ne pun aku letak pic ne kat dalam tahan2 je HAHA.

Aku dah dua kali terkantoi takut dengan ULAR ne time dengan kawan2 dan awek. Masa tu situasi sama juga apa bila aku jalan ngan member dan awek tu tetiba terjumpa ular. Aku pun pecut lah. Member cuma gelakkan aku je.

Itu masih ok, tapi time ngan awek tu lagi sadis, kami dua2 terkejut dan aku lari tertinggalkan dia dan dia terpaku disana. Tapi tu ular Hijau lah. Macam ne kat bawah ne..


Aku takda niat pun nak membenci menatang ne, tapi dah aku fobia pa bleh buat kan. Korang pun mesti ada jugak kan kelemahan hehe.

p/s : psl aku ngan awek tu, dia cuma kawen je. Nasib baik ada jugak seorang kawan lelaki yang berani dan halau ular tu pelan2. MALU siyot..!!! HAHA

Terima kasih kerana sudi membaca

4 comments:

Dayz said...

dayz pun tkut dgn ular sbb klau die ptuk bisa die bley mmbwe maut dn nk sntuh ular pun dayz xbran.. geli dgn bdan die yg bersisik tu.. klau jln2 kt zoo ngre bese ada org wt pmeran smbil pgang ular, dayz konfem2 xpg.. grr~ =.='

Koyochan said...

hahahahhaha... ~ kin malu ko ni aidin...~

Anonymous said...

hahahah memalukan betul

CikTeh said...

Assalamualaikum dan Hai... Kami dari Lensa Film Sdn Bhd. Kami sedang mencari peserta untuk program tv "ADA BERANI" MUSIM KE-2. Untuk pengetahuan saudara dan saudari, program ADA BERANI musim pertama siaran ulangan sedang di tayangkan di TVi pada hari Khamis jam 2.30 dan 11.30 malam pada hari yang sama. Jika saudara dan saudari berminat untuk sertai program ini, kami harap agar saudara dan saudari boleh bagi contact number untuk senang kami hubungi. Actually program ADA BERANI ni bertujuan mengatasi masalah fobia yang dihadapi oleh seseorang. Jadi, jika saudara ada fobia yang nak diatasi, boleh lah sertai kami. Saudara juga boleh layari website kami seperti yang tertera di bawah ini ataupun fb ADA BERANI boleh klik link ini

http://www.facebook.com/adaberani.buatjer?fref=ts
http://www.facebook.com/AdaBerani2012?fref=ts

atau taip je ADA BERANI.

www.lensafilm.tv

atau blh jga menonton rancangan ADA BERANI di youtube

http://www.youtube.com/watch?v=5MBUjUX-IWI
http://www.youtube.com/watch?v=RYI-WEWt3kk
http://www.youtube.com/watch?v=GfnmUm49RVc
http://www.youtube.com/watch?v=uQ1CSHJ-xqk
http://www.youtube.com/watch?v=RiBJjhTKhcQ
http://www.youtube.com/watch?v=NFil9fjvn9o
http://www.youtube.com/watch?v=mwd-Irt26Y0
http://www.youtube.com/watch?v=gawVdhaDUFc
http://www.youtube.com/watch?v=U7jhqMILsZo
http://www.youtube.com/watch?v=bjigMCxGm3E
http://www.youtube.com/watch?v=3Z_uUhulA1Q

Jika ada kawan-kawan lain yang berminat untuk mencuba atasi fobia boleh juga contact kami di:

Office: 03-2092 1488
Anis: 012-3959699
Azila: 019-2132369
Azura: 019- 8692984
Akma: 0179088568

Insyallah pengambaran akan di buat pada bulan 1 akan datang.....

Terima kasih

Ada Berani Buat Jer

Lives in Damansara, Kuala Lumpur, MalaysiaFrom Kuala Lumpur, MalaysiaKnows Malay, English

PING BUSUK RSS FEED